Min midsommarafton

På midsommarafton hade jag på mig en vit chiffongklänning från Cubus.
Senare på dagen plockade jag blommor till min midsommarkrans.
Vi åt färgglada jordgubbar med grädde och alldeles för mycket socker.
Vi satt på bryggan och hörde vågorna klucka oavbrutet.
Jag drack söta meloncider för att sedan byta ut det mot öl.
Underbar utsikt.
Midsommar börjar närma sig slutet och det blir mörkt ..
Kram Sofia

The Sartorialist


Jag dör. Seriöst.


Comme des garcones



Efter att ha tillbringat igår natt på akuten i Malmö och kommit hem 03.30, för att sedan gå upp 6.00 och bege sig till första dagen i skolan för att träffa klassen och ha möte inför utbildningen till hösten och efter det direkt bege sig till jobb och jobba till stängning. Sitter jag nu äntligen här i soffan och mina ögon går i kors. Jag har nog aldrig varit såhär slut. Därför får ni bara ett litet present tips till era älsklingar från mig. Allting kommer från comme des garcones. Jag hade lätt slagit till om min plånbok hade varit lite tjockare. Sorry älskling, det får bli en kyss ist. Bien dormir, Johanna.

Beauty flash balm


Alla pratar så gott om den här krämen från Clarins.
Jag måste prova den meddetsamma! Tror ni att den gör underverk?


Whyred

Favoriter från Whyred

Yummy



Inte helt fel att ha till kaffet nu. Fast jag hade inte vågat äta upp, så fina dom är.
Caio, Johanna.

Amazing



You look pretty! Omg, hur mycket skulle inte jag se ut som henne alltså. Luggen, outfiten, ja allt. Nej, sluta tänka negativt. Nu ska jag ut på balkongen och dricka kaffe och läsa ut min bok. Johanna.

Acne Level Rib


Det är inte mycket som slår just ett par jeans och en vit t-shirt.
Jag älskar det, speciellt till sommaren när man matchar just den
outfiten med en schysst solbränna. Åh. Enkelt, enkelt, enkelt.


Sommarpremiär?

Studentvecka som sagt, och vi avslutade vår
torsdag med att själva gå ut och dansa!

2010.06.13

Herre min skapare vad jag är trött i kroppen. Studenter hela veckan! Nu är det söndag och jag är lycklig att jag inte har n.å.g.o.n.t.i.n.g planerat idag. Det jobbiga den här veckan har varit mina kläder. Den eviga frågan, jaha vad ska jag ha på mig idag? Allt hänger tjusigt på klädstången, men jag står bara och stirrar på den. Jag är hopplös! Det kan ta timmar för mig, och det är inte roligt. Jag vill vara den som bara tar var som ligger framme och struntar om den här klänningen matchar dessa skorna eller om det kanske hade varit snyggare att ha just det halsbandet till den andra toppen och så vidare och så vidare. Förstår ni mig? Jag blir stressad av att bara skriva det här, för jag blir irriterad på mig själv. Det hjälper inte att köpa nya kläder har jag kommit på. Det är samma visa samma dag. Sofia.

Simple



Simple. Så fint och enkelt. Denna veckan har varit fylld av studenter, intervjuer till utbildningar och jag vet inte allt. Nu äntligen är det Fredag och jag ska inte göra någonting. Skönt! Idag har jag haft kaffe och kaka stund med en vän på konsthallen, otroligt mysigt. Ikväll blir det bara en lång promenad med min söta nere till hamnen, sen hem och baka pizza och somna i soffan tillsammans. Life is good. Agréable soirée dans votre <3, Johanna.

Söndagmorgon

Godmorgon söndag. Jag är inte bakfull, och det är jag väldigt glad över. Igår var jag på 25års-kalas, och en väldigt lyckad sådan! Det var bara att sätta på sig någon sval och tunn klänning då det var en väldigt varm och solig kväll. Klänning Gina Tricot, halsband H&M, skor Guess och väska Marc by Marc Jacobs. Jag ska strax upp och hoppa för att sedan cykla till mina föräldrar och vara ute i detta vackra väder. Jag hoppas innerligt att vädret håller i sig i veckan. Sofia.

Lovely



Idag är en sådan dag man absolut inte vill jobba 10 timmar. Ville bara sitta på en uteservering och dricka vin hela dagen. Fick ca 10 min sol, då jag skulle iväg på lunchen och köpa en IsLatte. Gott var det iaf. Hoppas ni har tillbringat mer tid i solen än vad jag har gjort idag! Bonsoir, Johanna.

Perfecto





Johanna.

RSS 2.0